Om oss

Bedrebabytid.no er en nettbutikk startet av søstrene Silje og Tonje. Vi er begge mødre selv, og det var i forbindelse med at Silje fikk sin datter i 2013, at vi fikk ideen til å starte nettbutikk, og i april 2014 så barnashelseprodukter.no dagens lys.

Som de fleste foreldre vet, så er det en stor mengde produkter til baby og barn der ute, og det kan være vanskelig å orientere seg til hva som faktisk er et godt valg for deg og ditt barn. For det er ingen tvil om at bruk av riktige produkter har mye å si for liten og stor. Dermed gikk vi i gang med jakten på produkter som kunne gjøre en positiv forskjell i barns liv, og vi vektla kvalitet, trygghet og sikkerhet i våre valg.

Senhøsten 2016 bestemte vi oss for at vi ønsket en endring i navnet, og etter litt grubling kom vi frem til bedrebabytid.no. For det er nettopp det vi ønsker med nettbutikken vår og de produktene vi tilbyr – en bedre babytid for liten og stor.

Vi ønsker at våre produkter skal gjøre en positiv forskjell i barnas første leveår, og vi vil tilby produkter som kan bidra til trygghet, bedre søvn og utvikling. En rekke av våre produkter er plukket ut i samråd med en spesialist i barnefysioterapi, nettopp for at du skal føle deg trygg på at dette er et godt valg for ditt barn.

Babytiden kan være strevsom, uforutsigbar og ikke helt som forventet for mange, og vårt ønske er at ved hjelp av produktene våre, kan dager og netter bli bedre for både foreldre barn.

Vi leverer for barna! 

Silje og Tonje  ♥